hej mitt vinterland...

e så less efter bara en vecka på snö nu, brossan skickade ett mms tidigare ida på en grön gräsmatta å skrev: svårt att tro att d nyss va 10 dm här...faan va fuskigt, tyckte d kunde försvinna lika fort hääär :(!

har vaknat urtidigt (för att vara mig nu azzå) varje dag i veckan .... vaknat mitt i natten dessutom åxå, tror ja har flyttfeber.
Får nyckeln te lgh imon igentligen men kan inte flytta in fören på söndag för då e jonas ledig, kommer förmodligen bara flytta lite småskit imon som kläder å dyligt me svärfar ev!

köket är bra rymligt men svårmöblerat som alla andra rum i huset men d ska bli en kul utmaning att gör d ;)...
känns som att detta är d ända ja snackar/skriver om just nu men är det så konstigt då??
har bott i en möblerad andrahands lgh i ett halvår, ja lääängtar tills vi kan öppna förrådet å få ha Våra möbler, Våra handdukar, Våra sängkläder, Våra köksgrejer igen....tror d e svårt att fatta va ja menar om man inte har vart i samma sits nångång!
hela tiden rädd för att ha sönder nått, ir d ska bli stopp i avloppet mm  d blir dyra pengar!
å äntligen får Impala komma hem åxå :)....mamma la en halvtår i ögat för ett par dagar sen när hon insåg att vi kommer ju ta hem henne till oss igen nu, mamma har gått å blivit kär i henne :(
Hon har ju ändå haft henne i ett halvår så ja kan förstå henne, d va absolut inte kul att behöva lämna över henne när vi flyttade ner till GBG! (fick inte ha pälsdjur i lgh vi hyrde där, han va allergisk)

nu ska ja ner till ljusdalshem å skriva av lite kontrakt :D

I´m back in Light Walley

resan upp.... helt skogstokig, åker kl 6:00 från GBG å redan DÅ e jonas bagg grinig för att vi ligger efter i reseschemat :(...med en kvart!!!!!
Eftersom ja "slutat" röka så blev ju resan Ännu värre.....ingen rökning på minst 8 timmar hade man i hövve när man satte sig i bilen å sömnen på natten blev inte mycket heller, vi satt hos brossan te kl 2 på natten å spelade finans, kommer hem FÖRSÖKER sova men när man har resfeber så går d inte så bra haha.... vi låg alla 3 å va vakna till kl 4 minst!!!
ja sörran åkte ju me te ljusdal åxå, så hon nana kudde hos oss under natten!
Såå, 1 timmes sömn, knappt nå morronkaffe, städa d sista på morronen, ingen morroncigg, å en sur gubbe, resan kunde ju inte bli värre kändes d som!
men hem till ljusdal kom vi ju iaf....

Vi bor hemma hos J pappa m fam.
ja å J sover i J pappas Dubbelsäng å pappa janne å hans fru sover i vardagsrummet i en tältsäng å i soffan :), snälla svärföräldrar man har som offrar sina dyrbara kroppar för oss ungdomar ;)

va iaf ner på ams ida för att skriva in mig här så alla arbetsggivare som suktar efter mig vet var ja befinner mig hahaha....
men inte fick ja göra d inte, bara för att ja inte hade en befintlig adress för tillfället, men ja försökte förklara att ja flyttar in till helgen i lgh men dom tyckte ja skulle komma tillbka då ästa vecka för å skriva in mig ist ;)
jävel  va grinig ja blev!!!!

vart runt på hela köpingen ida me sörran åxå, (händer mycket på första dagen), va in på kommunhuset för å snacka me folk där om olika jobb, köpte en ny handväska, tillomed jonas diggade den :D!
men nu ska ja fortsätta kolla på familjen annorlunda.....
pöss


skita jobb

... Halv ligger ja å kollar på nu på tv:n, me laptopen i knät å skriver här!
Jag har aldrig kunna säga om Mike i skita jobb är snygg ir ful ir gubbsnygg?? menlig röst han han iaf ;)

Imon har ja en fy helvetes dag framför mig...ska städa lgh från golv till tak och tvätta!!
Vi flyttar ju till Ljusdal på söndag (än bor vi i GBG) å jag tror inte Patrik, han vi har hyrt lgh av, vill ha tillbaka en sketen lgh direkt :D!
Plus att sörran kommer ev på nattligt besök imon....kanske jag får hjälp, kanske jag inte får hjälp....kanske jag tillomed skickar upp henne te brossan å em så jag får städa ifred ;D.

Håller på å laddar ner Yes Man (jim Carry) å ska kolla på senare, innan Jonas kommer hem helst, då han mer ir mindre hatar komedi filmer....han e mer för dokumentärer, svenska filmer....trööök göbbe man har!!! ;D
Dom ända ggr vi kan kolla på filmer ihop är om det kommit nya beck filmer ir om ja går med på å kolla på nått han diggar... Aldrig tvärtom...du ska inte tro att J skulle gå med på d inte!!!!!!!

Faan va grinig ja blev då, fick ju a-kassan ida men bara hälften av summan då jag inte lämnat in ett årsanmälanslapp som jag skulle fått via posten utav dom men när jag ringde a-kassan i förrgår va tror du dom svarar??
"Ne men jag ser här att hon har inte skickat ut kopian till dig", det innebär azzå att DOM har gjort fel som inte skickat mig årsanmälningslappen å vem får lida för d då, jo JAG!!! blir så förbannad...just nu som ja beöver pengarna som mest nästan, me tanke på att vi flyttar till ljusdal å allt!
Så när jag fått lappen å skickat in den så får ja pengarna torsdagen efter den veckan som jag skickar in den, kuuuul!!! :(



Utkast: Hej alla ...

Hej alla glada bloggläsare!

Min sambo har tjatat på mig i flera månader om att jag ska skaffa mig en blogg som jag även skulle kunna tjäna $ på, men så här i början är det väl bäst att testa på att "blogga" innan man tar ut vinsten i förskott ;)!
Då jag är en kvinna kan mina bloggar bli en hel novell ir bara en mening, beroende på vilket humör jag är på :D!

Som dom flesta i vårt avlånga land har vi alla förkortningar av ord ir "slang" ord för nått, och då jag ÄR i från Stor stan Göteborg men bor i Lilla Ljusdal, Hälsningland kan det därför bli en mix av "slang" och förkortningar...
Skulle ni dock inte fatta ett skit av vad ja skriver, fortsätt då för gud skull inte att läsa, ir lägg in en komm. så ska jag se om jag kan förenkla läsningen för er ;)!
Jag är dock bara en människa så stavfel å liknande kommer givetvis att förekomma haha!!

Så här långt har mitt bloggande har gått bra tycker jag iaf ;)... inte hjärnsläpp än!
Jag kommer att skriva mycket om vad som händer i mitt liv och mina känslor här, kanske kan bli en å annan dikt åxå, då jag älskar att dika ner mina känslor på papper...vissa är dock INTE sanna över hur jag känner mig just då, utan att jag bara ville skriva ner den, ok?! Men det kommer jag att skriva ner isf!

Jag är inte tjejen som diggar att snacka skit bakom folks ryggar....har sårat många i mitt korta liv genom det tidigare, och blivit sårad av det sj....men vadå, vi alla har vart i tonåren, Right???
Så skulle nån känna sig stöttande av mitt skrivade på nått sätt vill jag att ni berättar detta för mig ist för att gå å va sur på mig Utan att berätta detta!
VI HAR ALLA RÄTT TILL EN ÅSIKT!!!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0